Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Ιουλίου 2010

Έλληνας: «Ο νέος πρόεδρος μάγκας και να ενώσει!»

Ανήμερα των γενεθλίων του, ο Αλέξανδρος Έλληνας, έμαθε από τις εφημερίδες, ότι φέρεται να είναι από τους βασικούς υποψηφίους για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...


Δημοσιεύματα αναφέρουν πως είστε εκ των βασικών υποψηφίων για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…

«Προς το παρών, τουλάχιστον, ότι έχει γραφτεί είναι υποθετικό σενάριο. Δεν έχω κάνει ούτε συζήτηση με κάποιο μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, ούτε έχω δεχτεί κρούση».

Θα σας ενδιέφερε η συγκεκριμένη θέση;

«Αν και δεν θέλω να τοποθετηθώ επί σεναρίων, θεωρώ πως σε όποιον Παναθηναϊκό προταθεί η θέση του προέδρου της ΠΑΕ είναι αν μη τι άλλο τιμητικό. Για κάθε Παναθηναϊκό αποτελεί τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη να αναλάβει την προεδρία».

Ποια είναι τα προσόντα που πρέπει να έχει ο νέος πρόεδρος;

«Το πρώτο και κυριότερο προσόν του νέου προέδρου είναι να ενώσει όλους τους Παναθηναϊκούς. Και κυρίως το Διοικητικό Συμβούλιο. Η ενότητα είναι μονόδρομος για κάθε ομάδα. Από εκεί και πέρα ο νέος πρόεδρος πρέπει να είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σοβαρός, δυναμικός και μάγκας!»

Πως νιώθετε με τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των μετόχων;

«Είναι λυπηρό. Και πρέπει να σταματήσει πάση θυσία…»

Τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις πως τις κρίνετε;

«Έρχονται μεγάλοι παίκτες. Αλλά η ομάδα θα κριθεί στο γήπεδο. Είναι θετικό ότι γίνονται καλές μεταγραφές αλλά ο καθρέφτης της ομάδας είναι το γήπεδο. Εκεί κρίνονται όλα. Έχουμε δει πολλές ομάδες με μεγάλους παίκτες που δεν κατάφεραν τίποτα και ομάδες με λιγότερο γνωστά ονόματα παικτών που πέτυχαν πολλά. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει και να είναι έτοιμη όταν πρέπει».