Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Ιουνίου 2010

Περιμένει αλλά δεν… καίγεται!

Η περίφημη πρόταση της Μπενφίκα για τον Σεμπάστιαν Λέτο δεν έχει φτάσει ακόμη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Και σύμφωνα με τους Πορτογάλους, είναι πολύ πιθανό τελικά να μην φτάσει καθόλου. Γεγονός πάντως που δεν ρίχνει ψυχολογικά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Σέμπα συνεχίζει τις διακοπές του στην πατρίδα του και έχει ζητήσει από τον εκπρόσωπό του να τον ενοχλήσει μόνο αν υπάρξει κάτι χειροπιαστό. Παράλληλα, όπως τονίζει σε όσους επικοινωνούν μαζί του, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα και κανένα άγχος.

Επειδή πολύ απλά στην Ελλάδα έχει βρει τον παράδεισό του και στον Παναθηναϊκό την ηρεμία που πάντα αναζητούσε. «Και τι έγινε αν δεν κάνει πρόταση η Μπενφίκα; Ποιος είπε ότι σκεφτόμουν να φύγω από τον Παναθηναϊκό; Είμαι χαρούμενος στην ομάδα.

Έχω βρει όλα όσα θέλω εδώ και είμαι ευτυχισμένος. Την άλλη εβδομάδα επιστρέφω στην Ελλάδα και το μόνο που με νοιάζει είναι το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτή τη χρονιά. Θέλω να κατακτήσω και άλλους τίτλους και ανυπομονώ να παίξω στο Champions League», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο λατινοαμερικάνος άσος, που έχει… σκλαβωθεί από την αγάπη που του χαρίζει ο κόσμος του «τριφυλλιού».

Πάντως, ο εκπρόσωπός του επιμένει πως το θέμα με την Μπενφίκα δεν έχει κλείσει και ότι οι Πορτογάλοι θα κάνουν τελικά πρόταση η οποία ασφαλώς και δεν θα φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ.

Πωλήσεις και Φρέιτας

Από εκεί και πέρα, ο Κάρλος Φρέιτας έχει… σηκώσει τα μανίκια. Η δουλειά που έχει ο Πορτογάλος είναι μεγάλη, καθώς πέρα από τα μεταγραφικά, υπάρχουν και τα ζητήματα των παικτών που θέλει να παραχωρήσει το «τριφύλλι».

Αυτό θα είναι και το δυσκολότερο κομμάτι για τον Φρέιτας, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι όντως έχει τις… άκρες και την δυνατότητα να παραχωρεί ποδοσφαιριστές. Μια φήμη που τον συνοδεύει από την πατρίδα του.

Συγχρόνως, όπως είναι λογικό αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών που γνωρίζει ο Φρέιτας εμπλέκονται με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους λοιπόν Τονέλ-Πόλγκα (Σπόρτινγκ) και Άλαν-Ροντριγκέζ (Μπράγκα) ενδιαφέρουν το «τριφύλλι».

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Παναθηναϊκός θέλει στις μεταγραφές να συνδυάσει την ουσία αλλά και τον εντυπωσιασμό. Με λίγα λόγια, οι «πράσινοι» για επικοινωνιακούς λόγους ψάχνουν «βαριά» ονόματα, με αυτά των Γκοβού, Ρόμενταλ, Μαρτσένα, Καλάτζε, Γκαλάς, να είναι ενδεικτικά.