Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2010

Σήμερα η συνάντηση Τζίγκερ, Παύλου και μετόχων

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των τεσσάρων μικρομετόχων (Π. Δάβαρη, Μ. Ζολώτα, Γ. Νίκα, Γ. Ξυλά), που ζητούσαν από τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου από τον μεγαλομέτοχο στον Mr MIG, κλείστηκε ραντεβού του Τζίγκερ με τους τέσσερις για το απόγευμα της Τρίτης (29/6), όπου το παρών θα δώσουν ακόμα ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης, δίχως, όμως την παρουσία του Νικόλα Πατέρα και του Ανδρέα Βγενόπουλου!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην ατζέντα της συζήτησης θα υπάρχουν τρία θέματα. Πρώτο και κύριο το θέμα του προέδρου και το ποιος θα καθίσει στον προεδρικό θώκο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να πείσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ώστε να αναλάβει καθήκοντα προέδρου, και περιμένει και από τους άλλους μετόχους να στηρίξουν τον Παύλο!

Δεύτερο ζήτημα είναι η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας κατά 15 εκατομμύρια ευρώ και ποιοί εκ των μετόχων θα λάβουν μέρος, ενώ τρίτο θέμα που θα συζητηθεί θα είναι η επιστολή των τεσσάρων (Δάβαρη, Νίκα, Ζολώτα, Ξυλά) για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Ανδρέα Βγενόπουλο...

Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, ότι το συγκεκριμένο ραντεβού είχε ουσιαστικά κλειστεί από την περασμένη Τρίτη (22/6), όταν είχε... ναυαγήσει το ενδεχόμενο επιστροφής του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία, μετά τη συνάντηση των μετόχων στο σπίτι του Γιώργου Νίκα στο Ψυχικό.

Απλά, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις φιξαρίστηκε για να πραγματοποιηθεί την Τρίτη (29/6) και εκτός των θεμάτων του προέδρου και της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου θα τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του μεγαλομετόχου στον Βγενόπουλο.