Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2010

Aγγίζει ΜακΙντάιρ!

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη ρελάνς κι αυτή τη στιγμή προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Τερέλ ΜακΙντάιρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι λίγο πριν ο Αμερικανός μάνατζέρ του αναχωρήσει από την Ελλάδα κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες θα αποκτήσει τον παίκτη για τα δύο επόμενα χρόνια.

Είναι ενδεικτικό πως ο Αμερικανός ατζέντης, ο οποίος επρόκειτο να αναχωρήσει από τη χώρα μας το απόγευμα της Κυριακής, ανέβαλε τελικά το ταξίδι του προκειμένου να κλείσει την υπόθεση.

Σημαντικό ρόλο στο να πάρει ο Παναθηναϊκός την κατάσταση στα χέρια του έχει ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος είχε απ’ ευθείας επαφή με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς κι έχει ξεκαθαρίσει πως προτιμά να πάει στους «πράσινους», λόγω της παρουσίας του Ζοτς στον πάγκο.

Το Σάββατο το απόγευμα, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έμοιαζε να παίρνει το πάνω χέρι στην υπόθεση, καθώς ήταν η μόνη ομάδα από τις δύο που είχε υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση (3 εκατ. δολάρια για 2 χρόνια, 2,4 κατά την πλευρά του Ολυμπιακού) την ώρα που ο Παναθηναϊκός έδειχνε να παρακολουθεί.

Στις ώρες που μεσολάβησαν ο Ομπράντοβιτς πίεσε την διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία έκανε τη ρελάνς με σκοπό να κλείσει εδώ και τώρα την υπόθεση. Ο ΜακΙντάιρ, θα πρέπει να κλείσει μέχρι τις 30 του μηνός, αν θέλει ο Παναθηναϊκός να γλιτώσει από τα παζάρια των Ιταλών της Σιένα.

Ο Αμερικανός έχει μπάι άουτ 230.000 ευρώ, εφόσον αυτό καταβληθεί μέχρι τις 30 του μήνα, αλλά αν μπει ο Ιούλιος, τα πράγματα διαφοροποιούνται, αφού οι Ιταλοί θα αποκτήσουν το δικαίωμα να ζητήσουν ό,τι θέλουν από τους ενδιαφερόμενους.

Η υπόθεση ΜακΙντάιρ δεν συνδέεται με την αντίστοιχη του Σπανούλη. Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον διεθνή γκαρντ, περιμένει την οριστική του απάντηση, αλλά με την επικείμενη απόκτηση του 33χρονου Αμερικανού θα δείξει στον Σπανούλη ότι δεν καίγεται για την παραμονή του...

Διάψευση λόγω εφορίας από τον Παναθηναϊκό

Ωστόσο, μέχρι να κλείσει οριστικά η υπόθεση, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και διαψεύδει τα πάντα. «Δεν ενδιαφερόμαστε για κανέναν παίκτη μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο φορολογικό» λένε επίσημα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Μένει να δούμε την επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν πρόκειται βεβαίως να αφήσει έτσι την υπόθεση...