Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2010

Διπλή βόμβα τον Ιούλιο!

Οι Κάρλος Φρέιτας και Δημήτρης Γόντικας έχουν σηκώσει τα μανίκια και έχουν πιάσει δουλειά προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού. Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου θέλουν να έχουν ολοκληρώσει την απόκτηση «βαρβάτου» στόπερ και«killer» δεξιού εξτρέμ, σύμφωνα με το ιδανικό σενάριο του «πράσινου» πλάνου.

Οι δύο άνδρες που στην ουσία έχουν πλέον αναλάβει να ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό ξέρουν ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος αλλά δεν τους πιάνει πανικός. Το πλάνο που έχουν κάνει τους θέλει να εντατικοποιούν μέσα σε αυτή την εβδομάδα τις επαφές τους με τους υποψήφιους στόχους σε άμυνα και επίθεση.

Η πρόθεση τους όπως είπαμε είναι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου να έχουν κάνει τα «μπαμ» που θα δώσουν το πάνω χέρι στο «τριφύλλι» και για τη νέα περίοδο. Άλλωστε ο Νίκος Νιόπλιας θέλει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, από 17 μέχρι 27 Ιουλίου, να χτίσει τους νταμπλούχους έχοντας όλα τα αστέρια στη διάθεσή του.

Τις επόμενες δύο εβδομάδες λοιπόν οι «πράσινοι» θα έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον κεντρικό αμυντικό όσο και με τον αντι-Σαλπιγγίδη. Για το θέμα του στόπερ η κατάσταση είναι μπλεγμένη σε ότι έχει να κάνει με τα γνωστά ονόματα που έχουν ακουστεί. Οι «πράσινοι» θα κάνουν προσπάθεια επαναπροσέγγισης των Γκαλάς και Μαρτσένα, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις. Ο Φρέιτας έχει κάτι δυνατό στα υπόψη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω σχετικά με το όνομά του.

Σε ότι αφορά τον δεξιό εξτρέμ, ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και ίσως μέσα στην εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις. Εναλλακτική λύση αποτελεί ο Ρόμενταλ, παίκτης με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Γάλλο άσο.

(theplayer)