Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Ιουνίου 2010

«Μιλάμε με Παναθηναϊκό για Ρόμενταλ»

Επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Παναθηναϊκό για τον Ντένις Ρόμενταλ ο μάνατζερ του παίκτη, Σόρεν Λέρμπι, μιλώντας στον Τύπο της Δανίας. Το συμβόλαιο του 32χρονου δεξιού εξτρέμ με τον Άγιαξ λήγει και η πρόταση για μονοετή επέκταση που του έχει γίνει δεν ικανοποιεί τον διεθνή άσο.

«Συζητάμε με αρκετές ομάδες. Μία από αυτές είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Ντένις θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του», δήλωσε ο Λέρμπι για τον πελάτη του, που την περασμένη σεζόν, τρίτη του με τη φανέλα του «Αίαντα», είχε 28 συμμετοχές και 6 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, 7 εμφανίσεις και 2 τέρματα στο Europa League, αλλά και 6 ματς στο Κύπελλο, όπου σκόραρε μία φορά.

Ο έτερος στόχος για τη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού, Σίντνεϊ Γκοβού, διεκδικείται σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Vatan» από τη Γαλατάσαραϊ, που είναι διατεθειμένη να του προσφέρει 2-2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον Γάλλο άσο, που έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν, αλλά δύσκολα θα φτάσει σε αυτά τα επίπεδα την προσφορά του.

Στο θέμα του αμυντικού, πρώτος στόχος είναι ο Μαρσέλο Μπορντόν. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός είναι πολύ πιθανό ακόμη και να μείνει ελεύθερος από τη Σάλκε και παρά την ηλικία του, ο Νίκος Νιόπλιας τον θεωρεί εξαιρετική περίπτωση για το κέντρο της άμυνας. Αντίθετα, δεν προχωρά το θέμα της απόκτησης του Ουιλιάμ Γκαλάς.