Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2010

Ανοίγει ο δρόμος για Μπορντόν, αν...

Προσπάθεια να «σπάσει» το συμβόλαιο του Μπορντόν με τη Σάλκε θα καταβάλει την Τετάρτη ο μάνατζερ του, Βόλφγκανγκ Φαχρία όπως αποκάλυψε στην «SportDay». Εφόσον οι δύο πλευρές τα βρουν και ο Βραζιλιάνος εξασφαλίσει την ελευθέρας του, ο δρόμος για την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό θα ανοίξει!

«Θα έχουμε μία συνάντηση αύριο με τη Σάλκε για να συζητήσουμε τις πιθανότητες λύσης συμβολαίου. Θα μπορώ να πω τις επόμενες μέρες. Για τον Παναθηναϊκό το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Τίποτε άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φαχρία. Να σημειωθεί ότι το κασέ του έμπειρου αμυντικού αγγίζει το 1,5εκατ. ευρώ, ποσό που καθιστά τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» εφικτή.

Το άκρως αντίθετο δηλαδή με τον Ουίλιαμ Γκαλάς, ο οποίος αν συνεχίσει να αξιώνει 2,5-3εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας μάλλον θα πρέπει να ξεχαστεί. Ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να δαπανήσει τόσο μεγάλο πόσο και θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Μια από αυτές ακούει στο όνομα Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος στόπερ βρίσκεται με το ένα… πόδι εκτός «Ζερλάν», αλλά δεν αποτελεί- στην παρούσα φάση- προτεραιότητα. Το ίδιο ισχύει και για τον Πόλγκα, άσχετα από το γεγονός ότι ο Φρέιτας είχε πρόσφατα επαφή με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

(sday)