Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Ιουνίου 2010

«Ζεσταίνουν» τον Πέκοβιτς με 15 εκ. δολάρια!

Πριν από κάμποσες μέρες σας είχαμε αποκαλύψει ότι η απόσταση που χώριζε τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς από τον Νίκολα Πέκοβιτς ήταν μεγάλη καθώς ο Μαυροβούνιος σέντερ απαιτούσε 21 εκατομμύρια δολάρια για τριετές συμβόλαιο προκειμένου να πει το «ναι» και να μετακομίσει στο ΝΒΑ. Οι Τίμπεργουλβς σε πρώτη φάση δεν φαίνονταν διατεθιμένοι να καλύψουν αυτό το ποσό και η υπόθεση έμοιαζε να μην προχωρά, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν τα τελευταία 24ωρα.


Οι Τίμπεργουλβς δεν καλύπτουν εξ ολοκλήρου τις απαιτήσεις του Πέκοβιτς αλλά έκαναν μιά κίνηση προκειμένου να τον «ζεστάνουν» και ο Μαυροβούνιος σέντερ φαίνεται σε πρώτη φάση αρκετά θετικός.


Συγκεκριμένα οι Τίμπεργουλβς προχώρησαν σε πρόταση 15 εκατομμυρίων δολαρίων για τριετές συμβόλαιο στον Πέκοβιτς ανεβάζοντας κατά 4 εκατομμύρια δολάρια την αρχική τους προσφορά. Ο Πέκοβιτς δεν είπε ακόμα το «ναι» αλλά βλέπει πολύ θετικά την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Τίμπεργουλβς για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.
Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς μέχρι τις 15 Ιουλίου έχει το δικαίωμα ο Πέκοβιτς να αποχωρήσει ΜΟΝΟ για το ΝΒΑ.


Υπενθυμίζουμε ότι ως επιλογή δευτέρου γύρου στο ντραφτ ο Πέκοβιτς μπορεί να ζητήσει ό,τι συμβόλαιο θέλει από τη Μινεσότα και δεν εντάσσεται στο «στάνταρ» συμβόλαιο που παίρνουν οι ρούκις στο ΝΒΑ καθώς αυτό αφορά στους «νεοφερμένους» που έχουν επιλεγεί στον πρώτο γύρο του ντραφτ.

(theplayer)