Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Ιουνίου 2010

Παύλος Γιαννακόπουλος: "Το πολυμετοχικό σχήμα υπάρχει"

"Το πολυμετοχικό σχήμα υπήρχε και θα υπάρχει" ήταν το σχόλιο του Παύλου Γιαννακόπουλου στο contra.gr, με αφορμή την αποχώρηση του Μιχάλη Ζολώτα και τις πληροφορίες πως θα ακολουθήσουν και άλλοι μέτοχοι, 24 ώρες μετά την συνάντησή τους με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Το contra.gr επικοινώνησε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και του ζήτησε ένα σχόλιο για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και για τις αποχωρήσεις των μετόχων από το πολυμετοχικό σχήμα της ΠΑΕ, με τελευταία αυτή του Μιχάλη Ζολώτα, μετά από εκείνες του Ανδρέα Βγενόπουλου και του Νικόλα Πατέρα:

"Ο καθένας μιλάει και λέει ότι του κατέβει. Το πολυμετοχικό σχήμα υπήρχε και θα υπάρχει. Έχουμε Δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει"ήταν το σχόλιο του κ. Γιαννακόπουλου.

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΚΑΕ αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχαν οι μέτοχοι με τον κ. Βαρδινογιάννη το απόγευμα της Τρίτης:

"Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προς τιμήν του μας ενημέρωσε λεπτομερώς για το τι έχει συμβεί. Δεν λήφθηκε καμία απόφαση".

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος με τις σημερινές του τοποθετήσεις προαναγγέλει ουσιαστικά πως θα είναι παρών στην επόμενη μέρα του συλλόγου και θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.