Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Δεκεμβρίου 2014

Καταλήγουν στον παίκτη

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ξεχωρίσει ήδη ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.
Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει τέσσερις περιπτώσεις παικτών και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα προσπαθήσουν τις προσεχείς ημέρες να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Οι Γιάννης Αναστασίου, Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας έχουν αποφασίσει πως οι «πράσινοι» χρειάζονται έναν παίκτη, για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας και επιθυμούν, ο παίκτης που θα αποκτηθεί, να είναι σε θέση να δώσει άμεσα λύσεις στο «τριφύλλι». Για αυτό τον λόγο θέλουν να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα, πριν προχωρήσουν στις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Η προσοχή των «πράσινων» έχει στραφεί στην ευρωπαϊκή αγορά και δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο θέμα να «κλείσει» τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου. Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει αναλάβει τις επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να μεταβεί ξανά στο εξωτερικό.