Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Ιανουαρίου 2012

Η περηφάνια και η μαγεία του να είσαι Παναθηναϊκός

Όταν λέμε πως όλοι μα όλοι είναι εναντίον μας και μας πολεμάνε όπως μπορούνε, με όλα τα μέσα, μερικοί μας χαρακτηρίζουν γραφικούς. Ε λοιπόν αυτοί οι γραφικοί στα Γιάννινα έδειξαν τι σημαίνει να είσαι Παναθηναϊκός και να πολεμάς κόντρα σε όλο το σύστημα.

Οι ΜΑΓΚΕΣ του Φερέιρα έδειξαν τα... καρύδια τους σε όλους αυτούς που κινητοποίησαν τα πάντα για να χάσει βαθμούς ο Παναθηναϊκός. Μια ισχυρή απάντηση έδωσαν και τα παλικάρια της «13» όπου πέρασαν από χίλια κύματα αλλά στο τέλος έδειξαν σε όλους για το ποιοι κάνουν κουμάντο.

Στη διάρκεια του αγώνα είπα πως δεν θα γράψω για αγωνιστικά θέματα καθώς υποτίθεται πως θα βλέπαμε και θα «κριτικάραμε» αγώνα ποδοσφαίρου και όχι πατινάζ. Αν θέλαμε πατινάζ θα βάζαμε άλλο κανάλι που την ίδια ώρα μεταδίδει το ανάλογο θέμα. Στο τέλος όμως ακόμη και στο παγοδρόμιο των Ιωαννίνων οι παίκτες του Παναθηναϊκού χόρεψαν για τα καλά το παράρτημα μαζί με τον Σπάθα.



Παρά το «σοκ» στο άκουσμα της ενδεκάδας αλλά και στην είδηση πως τελικά ο αγώνας θα αρχίσει κανονικά έπρεπε όλοι να μείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο. Ένα γεγονός ήταν εμφανές, πήγαν να κάνουν το στήσιμο της χρονιάς. Δεν τους πέρασε, η Παναθηναϊκή καρδιά μίλησε ο Κλέιντον τους χόρεψε κανονικά.

Πριν λίγα χρόνια αρκετοί θα θυμούνται την χρονιά του νταμπλ του 2004 εκείνο το ματς στην Νίκαια με τον Ιωνικό. Τότε που ο Καζναφέρης έκανε ότι μπορούσε για να... μπλοκάρει τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς «σημαδεμένο» από τον «θείο»! Τελικά οι παίκτες του Σουμ έδειξαν τα μεγάλα τους καρύδια και έκαναν ένα διπλό... μισό πρωτάθλημα! «Καρμπόν» ήταν και το ματς στα Γιάννενα. Σημαδεμένο από τον Περπινιάδη.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά. Οι παίκτες ήταν σαστισμένοι με την όλη κατάσταση αλλά και οι απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών έκαναν τον Παναθηναϊκό να έχει ένα άσχημο ξεκίνημα. Ο κορυφαίος του γηπέδου όμως, Ορέστης Καρνέζης, κατέβασε ρολά και κράτησε όρθια την ομάδα εκεί που έπρεπε. Μαζί του και ο Ματίας Μπίερσμιρ όπου έκανε ακόμη ένα καλό παιχνίδι.

Το παράρτημα των Ιωαννίνων με τον Ζαραδούκα και τους παλαίμαχους Πάντο και Πατσατζόγλου το πάλεψε όσο πήγαινε. Προφανώς θα είχαν πάρει και καμιά υπόσχεση από το λιμάνι. Ίσως και κανένα... κουτί με γλυκά γιατί πεινάνε εκεί πάνω εσχάτως και ο ένας παίκτης φεύγει μετά τον άλλο!

Προβλήματα υπάρχουν, ναι, κανείς δε διαφωνεί με αυτό αλλά παρατάσσουμε αυτό που έχουμε και αυτό που έχουμε δείχνει ικανό να κερδίσει όλο το σύστημα, όλοι τους και μόνοι μας. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της, να μη μείνει μόνη. Ανάλογες στιγμές θα αντιμετωπίσουμε και πάλι, να είστε σίγουροι. Με αυτό το πάθος όμως και αυτό τον κόσμο δεν φοβόμαστε κανέναν. Αυτή είναι η περηφάνια και η μαγεία του να είσαι Παναθηναϊκός...

Υ.Γ 1 Κουμάντο κάνουν τα πράσινα και μέσα στο γήπεδο, αλλά και στην εξέδρα όπου τα παιδιά της 13 έκαναν... πάρτι δίνοντας ώθηση στους παίκτες να πάρουν το παλικαρίσιο τρίποντο!

Υ.Γ 2 Ο Σπάθας έδειξε όλες τις προθέσεις των λιμανίσιων, κάρτα στο Λέτο ακόμη και όταν είναι εκτός. Τώρα την κάρτα ξέρεις που να τη βάλεις...

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.