Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Δεκεμβρίου 2014

Τους ξεβράκωσε μέχρι και ο Μπέος!


Ο Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε "μαριονέτα" τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, αποφεύγοντας όμως να ονομάσει τον άνθρωπο ο οποίος κινεί τα νήματα... Λες και δεν τον ξέρουμε...


Μεγάλο ενδιαφέρον είχε τα ξημερώματα της Τρίτης 16/12 η εμφάνιση του Αχιλλέα Μπέου στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ", αφού ήταν η πρώτη φορά που που λάμβανε δημόσιο βήμα για να μιλήσει για τη δίκη με τα στημένα παιχνίδια, αλλά και για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου και εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης - αλλά και "ένοχος" στη συνείδηση πολλών Ελλήνων φιλάθλων - επιχείρησε να υπερασπίσει τον εαυτό του και να δώσει απαντήσεις σε όσα του αποδίδονται.

Ο Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε μαριονέτες τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κώστα Πετρόπουλο. "Είναι μπροστινοί άλλων ανθρώπων που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο" ήταν η ατάκα του.

Ωστόσο, στην κρίσιμη ερώτηση για το ποιος είναι ο άνθρωπος ο οποίος κινεί τα νήματα στο άθλημα και ευνοείται συστηματικά από την ανομία που επικρατεί, απέφυγε να απαντήσει ισχυριζόμενος ότι αυτό το διερευνά η Δικαιοσύνη.

Ούτε θέλησε να τοποθετηθεί για το αν αυτός ο οποίος κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο το 2014 είναι ο ίδιος με το 2011, όταν και ενεπλάκη ο ίδιος σε μία δικαστική περιπέτεια άνευ προηγουμένου.

Πάντως, δεν μείναμε με την απορία, αφού όσο και αν το προσπάθησε μετά το επίμονο "σφυροκόπημα" που δέχτηκε, δεν κατάφερε να μην τον περιγράψει...

Άλλωστε, αρκούσε να στρίψει το κεφάλι του προς το οικείο περιβάλλον του... αφεντικού του συστήματος, το Λιμάνι...