Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Οκτωβρίου 2014

Ικανοποιημένος ο Ντάλας με Καλογερόπουλο


Ο Χιου Ντάλας έδωσε το "παρών" στο "Καραϊσκάκη" κι εμφανίζεται να έμεινε ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Καλογερόπουλου στο ντέρμπι.
Μπορεί οι "πράσινοι" να έχουν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Αθηναίου ρέφερι στο clasico του Φαλήρου, ωστόσο ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής δεν φαίνεται να έχει την ίδια άποψη.

Ο Χιου Ντάλας παρακολούθησε από κοντά το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κι εμφανίζεται να χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία του Καλογερόπουλο, όπως αναφέρει το "diaititis.gr".

Από εκεί και πέρα σημειώνεται ότι θα δει και κάποιες φάσεις στο βίντεο, ώστε όταν έρθει ξανά στην Ελλάδα στις 13 Νοεμβρίου, να έχει μία πλήρη εικόνα.

Το ίδιο πάντως φέρεται να είπε ότι θα πράξει και ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης, Δημήτρης Νταμπώσης, αναφορικά με τη φάση του 91ου λεπτού, με το καταλογισθέν φάουλ για χέρι του Πέτριτς, ενώ ανέφερε στον Καλογερόπουλο ότι θέλει να ξαναδεί και τη φάση του πέναλτι, σχετικά με το αν έπρεπε να δείξει και κόκκινη κάρτα στον Στιλ.

Όσο για τους βοηθούς Γρεβένη και Γεωργαράκο, φαίνεται ότι άφησαν ικανοποιημένο τον παρατηρητή με τις υποδείξεις τους.