Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

15 Οκτωβρίου 2014

Εμείς για το... καλό σας το κάναμε!


Ο αποκλεισμός από το κύπελλο τους "πέθανε" ψυχολογικά, αλλά αν το δει κάποιος οικονομικά οι ιδιοκτήτες της πειραιώτικης ΚΑΕ βγαίνουν κερδισμένοι.

Μήπως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός πάνε να μιμηθούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που πέρσι εκεί που δεν το περίμενε κανείς κοιμήθηκε και ξύπνησε με το όραμα του "προπονητή Αλβέρτη";

Η ομάδα κατάφερε βέβαια να πάρει το πρωτάθλημα χάρις την προσωπικότητα των έμπειρων παικτών της, την βαριά φανέλα και το απίστευτο κόμπλεξ των αντιπάλων αλλά πολλοί Παναθηναϊκοί θεώρησαν την κίνηση του μεγαλομετόχου ως "λευκή πετσέτα"!

Ο Μίλαν Τόμιτς είναι στον πάγκο του "αιώνιου" ως βοηθός από το 2008 , άρα έχει "απολαύσει" μέχρι το μεδούλι την ολοκληρωτική πράσινη υπεροχή, δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να εμπνεύσει παίκτες που αποδεδειγμένα στα ντέρμπι τρέμουν (με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργαρο Πρίντεζη). 

Οικονομικά πάντως να το δει κάποιος οι Πειραιώτες κέρδισαν από την παραίτηση Μπαρτζώκα αφού δεν χρειάστηκε ν’ αποζημιώσουν τον προπονητή, θα παρακρατήσουν το 50% των μισθών μετά το κάζο που έπαθαν από τα… νεογνά του ΠΑΟ, ενώ γλιτώνουν και το πριμ κατάκτησης του κυπέλλου!