Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Αυγούστου 2014

Αρχηγός με τα όλα του!

Μέσα στο γήπεδο είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ο σκόρερ και ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Παναθηναϊκού. Πλέον θα είναι (και) «κάπτεν» του. Ο Γιάννης Αναστασίου φρόντισε να επιβραβεύσει τον Μάρκους Μπεργκ με τον «τίτλο» του αρχηγού, περιλαμβάνοντάς τον από τη φετινή σεζόν στο αρχηγικό τιμ του «τριφυλλιού».


Ο Σουηδός σούπερ σταρ είναι επί της ουσίας το νέο πρόσωπο που θα πλαισιώσει το «πενταρέ» των αρχηγών (που έχει καθιερώσει από πέρσι ο 41χρονος τεχνικός, α λα... Τεν Κάτε), μαζί με τους Ζέκα, Λαγό, Μέντες και Κοτσόλη, παίρνοντας επί της ουσίας τη θέση του Καπίνο (ο οποίος με τη σειρά του είχε... διαδεχθεί τον Μαυρία λίγο μετά τη μεταγραφή του στη Σάντερλαντ πριν περίπου από έναν χρόνο).

Μια ηθική και ουσιαστική «ανταμοιβή» για τον Μπεργκ, ο οποίος 14 μήνες μετά την έλευσή του στο «τριφύλλι» έχει εξελιχθεί στον κεντρικό «πυλώνα» πάνω στον οποίο στηρίζεται ο νέος Παναθηναϊκός. Ι

Ιεραρχικά οι ισορροπίες δεν αλλάζουν, αφού οι Ζέκα, Λαγός θα είναι οι δύο πρώτοι «κάπτεν» της ομάδας, ωστόσο ο Σουηδός, που ούτως ή άλλως έχει ηγετικό ρόλο στον ομάδα, θα παίρνει μέρος κατά τη διάρκεια της σεζόν σ' όλα τα μίτινγκ της αρχηγικής ομάδας με το τεχνικό τιμ ή με τον Νίκο Νταμπίζα για θέματα που αφορούν άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

goal