Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Αυγούστου 2014

Έχει κουράσει η υπόθεση, αλλά...

Ο Αλαν Πάρντιου έπλεξε το εγκώμιο του Μεχντί Αμπεΐντ χθες το μεσημέρι («...με είχε εντυπωσιάσει με τη δουλειά του στην προετοιμασία, υπάρχουν ακόμη κάποια ερωτηματικά, αλλά είναι κοντά στο να μείνει»), το απόγευμα τον άφησε (ξανά) στον πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αστον Βίλα (0-0), όμως το «κεφάλαιο» του Αλγερινού φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμη για τον Παναθηναϊκό.


Η Νιούκαστλ απέρριψε προ ημερών (και) τη δεύτερη πρόταση των «πρασίνων» ύψους 450.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης (η πρώτη ήταν 250.000), όμως στο «τριφύλλι» σκοπεύουν να επανέλθουν και να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια ανεβάζοντας την πρότασή τους έως τις 600.000.

Οι Αγγλοι, από την πλευρά τους, κρατάνε προς το παρόν χαμηλά το θέμα, ωστόσο, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το «νησί», υπάρχει ακόμη ένα μικρό «παραθυράκι», αφού είναι διατεθειμένοι να το σκεφτούν μόνο για (νέο) δανεισμό με οψιόν αγοράς που θα αγγίζει τις 700.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, οι νέες επαφές που θα γίνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη θα είναι καθοριστικές και θα καταδείξουν εάν μπορεί να γίνει η απόλυτη ανατροπή...

goal