Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Αυγούστου 2014

Κι άλλα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό

Μετά το σοκ από τον σοβαρό τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερους από δυο μήνες, λόγω κατάγματος της κλείδας, ο Γιάννης Αναστασίου βλέπει την ομάδα του να αποδεκατίζεται ενόψει της ρεβάνς του 4-1 με τη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa League.


Κι αυτό γιατί οι Πέτριτς και Χουχούμης τέθηκαν νοκ άουτ τόσο από την αναμέτρηση με τους Δανούς, όσο και με τον Πανιώνιο στις 31 του μήνα στη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Κροάτης φορ υπέστη μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον προσαγωγό, ενώ ο νεαρός αμυντικός έχει υποστεί μερική ρήξη στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο και αμφότεροι έκαναν θεραπεία.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Αναστασίου θα τους υπολογίζει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τον προκριματικό αγώνα της Ελλάδας με τη Ρουμανία (7/9) για το Euro 2016.

Στα ευχάριστα η επάνοδος των τριών που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό, Λαγού, Κλωναρίδη και Κουτρουμπή, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Αύριο, Τρίτη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 5 το απόγευμα, ενώ το τεχνικό επιτελείο έχει πέσει πάνω στον Βαλμίρ Μπερίσα, για να τον προετοιμάσει για το κυριακάτικο (31/8) ματς με τον Πανιώνιο.