Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Αυγούστου 2014

Η ζωή χωρίς τον Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ θα λείψει από τον Παναθηναϊκό σε κομβικά παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του.


Πέρα από την απουσία του στον επαναληπτικό ημιτελικό των play offs του Europa League, θα χάσει-αν το «τριφύλλι» μπει στους ομίλους-τρεις με τέσσερις αγωνιστικές. Η απουσία του θεωρείται δεδομένη στην πρεμιέρα στις 18/9 και τη δεύτερη αγωνιστική στις 2/10, πάρα πολύ πιθανή στις 23/10, ενώ θα προλάβει να γυρίσει την τέταρτη ή πέμπτη αγωνιστική στις 6 ή 27 Νοεμβρίου.

Στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός ξεχνά τον Μπεργκ για τουλάχιστον επτά με οκτώ αγωνιστικές και η επάνοδός του υπολογίζεται οριακά σε έναν αγωνιστικό Γολγοθά. Θα λείψει σίγουρα με Πανιώνιο εντός (31/8), Καλλονή εκτός, Πλατανιά εκτός, Νίκη Βόλου εντός, Παναιτωλικό εκτός και ΟΦΗ εντός μέχρι την έβδομη αγωνιστική (δεν έχουν οριστεί ακριβείς ημερομηνίες από την τρίτη αγωνιστική και μετά). Ακολουθούν τρεις αγώνες-«φωτιά», με Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» (25/10), Ατρόμητο στη Λεωφόρο (1/11) και ΠΑΟΚ στην Τούμπα (8/11), όπου είναι αμφίβολο αν ο Μπεργκ θα έχει αποθεραπευτεί για να βοηθήσει ή θα γυρίσει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στις 22 Νοεμβρίου με τον Εργοτέλη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Τέλος, ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» θα χάσει σίγουρα την πρώτη (23-25 Σεπτεμβρίου) και πιθανώς τη δεύτερη (28-30 Οκτωβρίου) αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.