Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Αυγούστου 2014

Στην Ελλάδα ο Μπατίστα


Ο Εστεμπάν Μπατίστα έφτασε πριν από λίγο στην Αθήνα ώστε να είναι στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού από την πρώτη μέρα της έναρξής της (21/08).

Ο Ουρουγουανός παίκτης έκανε ειδική μνεία στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, στον Δημήτρη Διαμαντίδη ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για τη φετινή σεζόν.

"Αισθάνομαι υπέροχα που θα είμαι μέλος μίας από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης με σπουδαίους αθλητές όπως είναι ο Διαμαντίδης. Είναι ένα κλαμπ με εκπληκτικούς φιλάθλους. Είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί χρόνια στην Ευρώπη και είναι σημαντικό που είμαι μέλος της" δήλωσε αρχικά ο Μπατίστα και συνέχισε αναφερόμενος στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

"Σίγουρα έπαιξε ρόλο η παρουσία του κυρίου Ιβάνοβιτς. Με είχε πάρει στην Ισπανία. Είναι καλό για μένα που έρχομαι σε μία ομάδα με προπονητή τον οποίο γνωρίζω. Αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για μένα που θα αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός χτίζει μία νέα ομάδα είπε: "Πράγματι έχουμε μία ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, ωστόσο έχουμε έναν έμπειρο προπονητή τον κύριο Ιβάνοβιτς ο οποίος ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση και μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά και να πετύχουμε κάτι πολύ καλό έχοντας όλοι κοινό στόχο".

Για το αν έχει να υποσχεθεί κάτι στον κόσμο: "Υπόσχομαι ότι θα δουλεύω σκληρά προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του".