Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαΐου 2014

Ο Μπράους, ο Μέσι και ο... Ολυμπιακός (vid)


Διαβάστε τι σχέση έχει ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Ζόρντι Μπράους, με τον... Λιονέλ Μέσι και τον Ολυμπιακό.


Πριν μερικές μέρες και συγκεκριμένα στις 17 Μαΐου, οι υποστηρικτές της Μπρέντα έδωσαν ένα κάδρο στον Ζόρντι Μπάους που έγραφε σε ελεύθερη μετάφραση: «Δεν έχουμε τον Μέσι, θέλουμε τον Μπάους» και αυτοί που του το παρέδωσαν είπαν: «Ξέρει πως να μας ξεσηκώσει. Μας δίνει το έναυσμα. Είναι ο ηγέτης και έχει πολύ πάθος μέσα στο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικός για την Μπρέντα».

Κάτι που άρεσε στον Ολλανδό πολυθεσίτη, ο οποίος σχολίασε: «Αυτό ίσως δουλέψει και το λέω σοβαρά. Η απόφαση μου δεν έχει ακόμα παρθεί. Όλα είναι ανοιχτά. Είναι αισθηματικός τύπος», ήταν τα λεγόμενα του Μπάους πριν από μερικές μέρες και ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στην Μπρέντα.

Μπράους και... Ολυμπιακός


Στις 30 Ιουλίου του 2011, η Μπρέντα έπαιξε φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δέχθηκε την πρώτη του ήττα στο τέταρτο φιλικό του με 2-1. Ο Μπάους αγωνίστηκε σε όλο το ματς και ήταν από τους διακριθέντες της ολλανδικής ομάδας, αφού είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Κέβιν Μιραλάς.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση: