Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαΐου 2014

Οι δηλώσεις μετά το... σοκ


Διαβάστε τι δήλωσαν Αλβέρτης, Μπράμος, Φώτσης και Μαυροκεφαλίδης μετά την ήττα με 25 πόντους διαφορά από τον Ολυμπιακό και το 1-1 στη σειρά των τελικών.
Αλβέρτης: «Τέτοιους είδους παιχνίδια θέλουν παραπάνω από τα συνηθισμένα, δεν έχεις την πολυτέλεια να χαλαρώνεις. Δεν μπήκαμε καν στο πρώτο δεκάλεπτο κι όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε το ματς είχε κριθεί. Η σειρά πήγε στο 1-1, γυρνάμε τώρα στο ΟΑΚΑ, να παίξουμε. Πρέπει να κάνουμε τελείως διαφορετικό ματς».

Μπράμος: «Ο Ολυμπιακός έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο, έβαλε τα σουτ και κατάφερε να πάρει την νίκη. Ήταν ένα ματς και τίποτα περισσότερο. Τώρα, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Πέμπτης και στο πως θα τον κερδίσουμε.

Ο Γκιστ είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, που μας δίνει πολλές βοήθειες και σίγουρα μας έλειψε. Αυτό που μετράει τώρα είναι το 1-1. Συνεχίζουμε και δεν απογοητευόμαστε. Ξέρουμε πως άμα κρατήσουμε την έδρα μας παίρνουμε το πρωτάθλημα».

Φώτσης: «Καλησπέρα. Σήμερα δεν πήγε τίποτα καλά για εμάς. Από το πρώτο λεπτό αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του, έδωσε ρυθμό, πήρε διαφορά κι εμείς δεν καταφέραμε να μειώσουμε αρκετά για να έχουμε πιθανότητες για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και πήρε εύκολη νίκη».

Μαυροκεφαλίδης: «Ξέφυγαν από την αρχή. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Είχαν πολύ καλά ποσοστά στο τρίποντα. Βάλανε τα σουτ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο παιχνίδι κερδίσαμε στις λεπτομέρειες, ο Ολυμπιακός καθαρά, αλλά η νίκη μετράει. Ο Τζέιμς είναι πολύ σημαντική μονάδα. Είναι μεγάλη απώλεια, ελπίζουμε να τον έχουμε. Είχαμε κάποια κενά στην άμυνα που συνήθως τα καλύπτει ο Γκιστ».

Όσο για τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: «Είναι 1-1, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».