Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαΐου 2014

Χαμός με Δημήτρη Γιαννακόπουλο!


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκπροσώπησε, μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο, τον Παναθηναϊκό στην ΚΕΔ και τους τα... έχωσε σχετικά με τα διαφορετικά κριτήρια των διαιτητών σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ.




Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν έξω φρενών με το γεγονός ότι οι διαιτητές του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ δεν διέκοψαν ούτε μία φορά τον αγώνα, παρότι από την εξέδρα ακούστηκαν δεκάδες εμετικά υβριστικά συνθήματα κατά του ιδίου και του Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ έπεσαν και εκατοντάδες κροτίδες.

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» εξέφρασε τα φριχτά του παράπονα προς την ηγεσία της ΚΕΔ κατά τη διάρκεια της σημερινής κλήρωσης των διαιτητών για τον τρίτο και τον τέταρτο τελικό.

Παράλληλα, επεσήμανε πως στο πρώτο παιχνίδι οι ρέφερι ήταν ιδιαίτερα σχολαστικοί, αφού διέκοπταν συνέχεια το ματς κάνοντας παρατηρήσεις και σημειώνοντας τα πάντα στο φύλλο αγώνα.

Προφανώς, οι διαιτητές του τρίτου τελικού της προσεχούς Πέμπτης (Σχινάς, Κορομηλάς και Ψαριανός) οφείλουν να κάνουν ό,τι και οι συνάδελφοί τους στο ΣΕΦ και να μην διακόπτουν τον αγώνα με το παραμικρό, ώστε να μην λειτουργήσουν και πάλι με διαφορετικά μέτρα και σταθμά.

Και ειδικά ο κ. Σχινάς, ο οποίος λειτουργεί σε καθεστώς μεγάλης πίεσης δεδομένου πως έχει στοχοποιηθεί από τον Ολυμπιακό. Να υπενθυμίσουμε πως ο Τόμυ Σχινάς ήταν ο ρέφερι του περσινού τρίτου τελικού, που δεν διέκοψε ως όφειλε τον αγώνα μετά από είκοσι λεπτά, αλλά άφησε να περάσουν... ώρες για να το πράξει.