Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Μαΐου 2014

Σκάνδαλο ΕΣΑΚΕ με τους τελικούς!


Μόνο ως "σκάνδαλο" μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο ΕΣΑΚΕ όρισε και τους δύο τελικούς (1ο και 3ο) στο ΟΑΚΑ ημέρα Πέμπτη, ενώ αν χρειαστεί 5ος αγώνας, αυτός θα γίνει Τετάρτη.




Την Πέμπτη, λοιπόν, ξεκινούν οι τελικοί της Α1, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ και σας ενημερώσαμε από χθες. Ημέρα εργάσιμη δηλαδή με τα μαγαζιά ανοιχτά και το απόγευμα. Για το λόγο αυτό, η ώρα έναρξης θα είναι στις 22:00, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας θα τελειώσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα με την επόμενη μέρα να 'ναι κι αυτή εργάσιμη!

Το ίδιο ισχύει και για τον 3ο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την άλλη Πέμπτη, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα η ώρα έναρξης. Σε περίπτωση που η σειρά πάει σε 5ο τελικό, θα γίνει ημέρα Τετάρτη, εργάσιμη και πάλι, με τα μαγαζιά όμως κλειστά το απόγευμα.

Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τους αγώνες στο ΣΕΦ όπου ο πρώτος θα γίνει Δευτέρα (κλειστά τα καταστήματα το απόγευμα) και ο δεύτερος (4ος τελικός), αν χρειαστεί, Κυριακή.

Όπως και να 'χει, όποια μέρα και ώρα και να γίνονταν οι τελικοί το ΟΑΚΑ θα ήταν ούτως ή άλλως κατάμεστο! Είναι απορίας άξιο, όμως, γιατί οι τελικοί δεν ξεκίνησαν έστω Παρασκευή, μία μέρα πριν το Σάββατο δηλαδή ή Σαββατοκύριακο και οι αγώνες να διεξάγονταν Σάββατο ή Κυριακή και Τετάρτη.