Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Μαΐου 2014

ΠΑΟΚ, γερά, Τσάμπιονς Λιγκ στα χαρτιά!


Πέρα για πέρα δίκαιος φαίνεται πως είναι ο χαρακτηρισμός "Γαύροι του Βορρά" για το σωματείο της Θεσσαλονίκης εν ονόματι ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι, με μπροστάρη τον Ρώσο μεγιστάνα-τρομάρα του- Ιβάν Σαββίδη, φαίνεται πως έχουν χάσει "τ' αυγά και τα πασχάλια" μετά την τεσσάρα του ΟΑΚΑ και με ύπουλες κινήσεις, επιχειρούν να κλέψουν από τον Παναθηναϊκό την πρώτη θέση των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Όπως αναφέρουν, θα ζητήσουν να μην ισχύσει η αφαίρεση βαθμών από τα πλέι οφ, και παράλληλα θέλει η Σούπερ Λίγκα να μην κατοχυρώσει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Μετά λοιπόν την ύπουλη επίθεση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με κροτίδες και φωτοβολίδες, που στοίχισε την τιμωρία δύο αγωνιστικών στο "Τριφύλλι", οι διοικούντες του δεύτερου πιο βρώμικου συλλόγου της Ελλάδας, προσπαθούν με κουτοπόνηρο τρόπο να πάρουν την θέση του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Ας πάνε στη Λωζάννη, ας πάνε και στην Κοζάνη, αφού ο Παναθηναϊκός κέρδισε πανάξια την πρώτη θέση στα πλέι οφ αποδεικνύοντας πως είναι η καλύτερη ομάδα. ΠΑΟΚ, γερά, Τσάμπιονς Λιγκ στα χαρτιά!