Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Δεκεμβρίου 2013

Γι' αυτό δεν έπαιξε ο Καπίνο


Ο Στέφανος Καπίνο φέρεται να υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και γι’ αυτό τον λόγο πήρε φανέλα βασικού ο Κοτσόλης.

Αρκετά ερωτηματικά προκάλεσε το γεγονός πως ο διεθνής πορτιέρο έμεινε στον πάγκο στην αναμέτρηση τους περασμένου Σαββάτου στη Ριζούπολη. Η απόφαση του Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιήσει τον Κοτσόλη στο βασικό σχήμα κόντρα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία", έστω κι αν η επιλογή -όπως εξελίχθηκε το ματς- δεν του βγήκε, οφείλεται σε ένα πειθαρχικό παράπτωμα του Καπίνο την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το "Goal".

Συγκεκριμένα ο νεαρός γκολκίπερ εμφανίζεται μετά από χτύπημα που δέχτηκε από τη μπάλα σε μία προπόνηση στα γεννητικά όργανα να πέφτει κάτω από τον πόνο κι ακολούθως δείχνοντας να υποφέρει κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Ο Αναστασίου σε εκείνο το σημείο τον ρώτησε: "Στέφανε που πηγαίνεις;" κι έδειξε ενοχλημένος από το γεγονός πως δεν τον ρώτησε προηγουμένως ο παίκτης για να αποσυρθεί.

Ο Καπίνο από την πλευρά του φέρεται να απάντησε: "Σχεδόν δεν μπορώ να περπατήσω", το… κακό ωστόσο φαίνεται πως είχε ήδη γίνει κι ο τεχνικός των "πρασίνων" αποφάσισε να τον "ξεκουράσει" το Σάββατο.