Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουλίου 2013

"Μεγάλη ευκαιρία για όλους μας"

Σε δηλώσεις του ο Κουσίδης μετά το πρώτο φιλικό τόνισε ότι η κατάσταση που επικρατεί στο τριφύλλι, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους Νέους, ώστε να καθιερωθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πετύχατε μία άνετη νίκη και εσύ είχες καλή απόδοση και σημείωσες ένα γκολ. Αυτό το παιχνίδι ήταν μία καλή «ένεση» για τη συνέχεια;

"Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής και συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Αυτή είναι η δεύτερη προετοιμασία που παίρνεις μέρος και ουσιαστικά, είστε η ομάδα Νέων. Θεωρείς ότι αυτή είναι η μεγάλη σας ευκαιρία;

"Ναι, ισχύει αυτό. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. Δουλεύουμε καθημερινά και στόχος μας είναι να γίνουμε μία οικογένεια. Και θα γίνουμε, γιατί επιβάλλεται να ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο του, ο οποίος είναι οι επιτυχίες".

Η προετοιμασία πως έχει κυλήσει έως τώρα;

"Εξαιρετικά. Είμαστε οι περισσότεροι συμπαίκτες από την ομάδα Νέων, έχουμε τους μεγαλύτερους σε ηλικία οι οποίοι μας βοηθούν και ο σύλλογος διαθέτει ένα καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο, που μας κατευθύνει σωστά".

Από την προσωπική σου απόδοση, είσαι ικανοποιημένος;

"Σίγουρα είμαι, αλλά δεν θα σταματήσω εδώ. Θα δουλέψω σκληρά, διότι πρέπει να πετύχω πολλά περισσότερα για να καθιερωθώ".