Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Ιουλίου 2012

O "Πατέρας" Φερέιρα και ο "γιος" Πίντο

Για τον Αντρέ Πίντο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποτελεί κάτι σαν πατέρας αφού ήταν από τους προπονητές που τον άνδρωσε ποδοσφαιρικά. Διαβάστε στο newspao.gr την ξεχωριστή τους σχέση.


Ο Αντρέ Πίντο αποτελεί έναν αμυντικό που θέλει ο Φερέιρα να φέρει στον ΠΑΟ και όπως φαίνεται θα έρθει με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικός όπως αρχικά εκτιμήθηκε. Αυτό που συνδέει τους δύο άντρες είναι μια σχέση που θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε πατέρας με γίο. 


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το 2007 που ήταν προπονητής στην Πόρτο εισηγήθηκε την προώθηση του 18χρόνου τότε Πορτογάλου στην πρώτη ομάδα των "Δράκων" εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την καταπληκτική σεζόν του Πίντο στους μικρούς της Πόρτο την σεζόν 2006-2007 που κατέκτησε το πρωτάθλημα. 


Και μολονότι ο Πίντο δεν είδε σε κάποιο ματς της Πόρτο εκείνης της σεζόν να σηκώνεται η ταμπέλα με το «42» (το νούμερο που φορούσε) για να κάνει το ντεμπούτο του, στο φινάλε της περιόδου 2007-08 πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή με τους υπόλοιπους «λαμπερούς» συμπαίκτες του. Τον πρώτο μεγάλο τίτλο του, φιλοδοξώντας -όπως έλεγε και χθες στους συμπατριώτες του- να επαναλάβει κάτι τέτοιο μαζί με τον «προφεσόρ» και στην Ελλάδα.

 
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.