Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Ιουλίου 2012

Η πρώτη για φέτος και ο Σαριέγκι

Αύριο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Διαβάστε επίσης τι παίζει με το συμβόλαιο του Σαριέγκι στο newspao.gr


Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα φτάσει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας(αύριο) και όχι σήμερα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Μαζί του θα έχει τον νέο του βοηθό που θα πάρει την θέση του Ζοσέ Γκόμεζ ο οποίος ως γνωστόν έχει αποχωρήσει εδώ και πολύ καιρό.


Στις 8:30 πμ είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση στην Παιανία στη οποία ο Φερέιρα θα έχει σύσκεψη κορυφής με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ώστε να χαράξουν από κοινού τις επόμενες κινήσεις τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μετά τους Μπαρμπαρούση, Πίντο και Σισοκό οι «πράσινοι» θα επικεντρώσουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ (που θα πάρει τη θέση του Σιμάο) κι ενός αριστερού χαφ.


Σειρά του Σαριέγκι


Συνάντηση με τον Γιόσου Σαριέγκι θα έχει η διοίκηση του ΠΑΟ για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν είναι αρνητικός στην παραμονή του Βάσκου και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας θα έχουν επαφές μαζί του τις επόμενες μέρες. Αν ο Σαριέγκι υπογράψει ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί για νέο αμυντικό και η μόνη μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Πίντο. Αλλιώς θα αναζητηθεί παίκτης να καλύψει το κενό του αφού μένει ελεύθερος.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.