Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Ιουλίου 2012

Έρχεται να υπογράψει

Ημέρα αφίξεων θα είναι η αυριανή (3/7) για τον Παναθηναϊκό, αφού αναμένεται στην Αθήνα ο Ιμπραϊμ Σισόκο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους πράσινους.


Στον δρόμο για την Αθήνα είναι ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός, μια εξέλιξη που... μαρτύρησε ο Φέλιξ Μάγκατ στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της Βόλφσμπουργκ το απόγευμα της Δευτέρας (2/7).


Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως οι Λύκοι έδωσαν το "ΟΚ" στον παίκτη για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν με τη μορφή του δανεισμού  που ουσιαστικά επαληθεύει την πληροφορία που σας είχαμε δώσει από το Σάββατο ότι την Τρίτη ο Σισοκό θα πατήσει το πόδι του στην Αθήνα και θα υπογράψει το συμβόλαιο του για τον δανεισμό του 


"Είναι στον... δρόμο για την Αθήνα και θα είναι δανεικός για ένα χρόνο. Όλα έχουν τελειώσει", ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του Μάγκατ με τον Σισόκο να φτιάχνει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα.
Ο Ιβοριανός άσος αναμένεται μέσα στο επόμενο 24ωρο στην Αθήνα, ούτως ώστε να έχει τις τελικές επαφές με τους πράσινους, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με το Τριφύλλι.


Θα ακολουθήσει ο Πίντο
Ο Αντρέ Πίντο έκανε σήμερα (2/7) προπόνηση με την Πόρτο, ωστόσο είναι θέμα ημερών να έρθει και αυτός στην Αθήνα, ούτως ώστε να υπογράψει στους πράσινους. Ο Πορτογάλος αμυντικός τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό, όμως για την ώρα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία του Τριφυλλιού με την Πόρτο, καθώς οι Δράκοι αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές. Ωστόσο, εικάζεται πως εντός του επόμενο 48ωρου θα υπάρξουν -θετικές- εξελίξεις επί του θέματος...
Από αύριο εξελίξεις για Κατσουράνη, Πετρόπουλο, Σπυρόπουλο
Εν τω μεταξύ δεν έγινε σήμερα (2/7) κάποια συνάντηση ή επαφή με τους ατζέντηδες των Κώστα Κατσουράνη, Αντώνη Πετρόπουλου και Νίκου Σπυρόπουλου. Το πιθανότερο είναι οι εξελίξεις να τρέξουν από την Τρίτη (3/7) με το θέμα του Κατσουράνη, αλλά και του Σπυρόπουλου να είναι σε προτεραιότητα για τους πράσινους, αφού είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις σε σχέση με εκείνη του Πετρόπουλου, που στο πρώτο ραντεβού είχε παρατηρηθεί ταύτιση απόψεων για ανανέωση του συμβολαίου του.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.