Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Ιουλίου 2012

Βασιλαράς: "Μακάρι κάθε μέρα να ήταν σαν τη σημερινή"

Μιλώντας για την πρεμιέρα των εγγραφών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νικόλας Βασιλαράς ευχήθηκε κάθε μέρα να είναι σαν την σημερινή.

«Πήγαμε πολύ καλά, αυτό να λέγεται. Μακάρι κάθε μέρα να ήταν σαν τη σημερινή. Είναι γεγονός ότι πολλοί φίλαθλοι της ομάδας περίμεναν πως και πως να ξεκινήσουν οι εγγραφές και έτσι εξηγείται το εντυπωσιακό αυτό νούμερο της πρεμιέρας.

Ένα νούμερο που προέκυψε τόσο από τα λεγόμενα... βαριά πορτοφόλια, όσο και από τον απλό κόσμο της ομάδας που θυσίασε έστω και 175 ευρώ, που είναι άκρως απαραίτητα στις μέρες.
Επίσης υπήρχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση και από τα τηλέφωνα. Αν όλοι αυτοί που πήραν τηλέφωνο, ζήτησαν πληροφορίες και είπαν ότι θα βάλουν χρήματα το κάνουν και στην πράξη τότε θα βρεθούμε πολύ κοντά στο στόχο μας.

Τα μηνύματα που υπάρχουν είναι άκρως ενθαρρυντικά και περιμένουμε και τις επόμενες μέρες κάποια ακόμη μεγάλα ποσά από ανθρώπους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια που επιθυμούν να βοηθήσουν.

Γενικώς νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι της Συμμαχίας έχουν επικοινωνήσει προς τα έξω την κατάσταση της ομάδας και πως επί της ουσίας μιλάμε για την σωτηρία της. Όταν με το καλό το καταφέρουμε αυτό, θα περάσουμε σε άλλο επίπεδο ώστε να δημιουργήσουμε τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε».


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.