Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουλίου 2012

Φόντε ή Ροντρίγκεζ ο έκτος;


Πολύ κοντά στην απόκτηση και έκτου παίκτη βρίσκεται ο Παναθηναικός. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Από την ΠΑΕ δεν πηγάζει τίποτα και κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η επιλογή του Φερέιρα.
Από το ρεπορτάζ ακούγονται δύο ονόματα. Ο ένας είναι ο Ρούι Φόντε. Αγωνίζεται στην Εσπανιόλ είναι 22 ετών και λένε πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Πορτογαλία. Έχει αγωνιστεί με όλες τις εθνικές της χώρας του καθώς και στην Άρσεναλ.
Η περίπτωσή του, πάντως, είναι πολύ δύσκολη διότι η Εσπανιόλ είχε αρνηθεί ακόμα και τον δανεισμό του παίκτη στη Σαραγόσα.
Η δεύτερη περίπτωση, ακούει στο όνομα Φεντερίκο Ροντρίγκεζ. Είναι 21 ετών. Το Γενάρη του 2011 η Τζένοα τον απέκτησε από την Πενιαρόλ, έναντι 4.2 εκατ.ευρώ και λίγο πιο μετά τον πούλησε στην Μπολόνια για 3 εκατ.ευρώ. Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στην Πιασέτζα. Σε σχέση με την περίπτωση του Φόντε αυτή είναι πιο εύκολη.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.