Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Ιουλίου 2012

Το βάρος στον Μπατίστ

Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στον μπασκετικό Παναθηναικό, είναι να ξεκαθαρίσουν οι περιπτώσεις των Μπατίστ, Περπέρογλου, Βουγιούκα και Καιμακόγλου.
Αυτόν που θέλουν να κρατήσουν οπωσδήποτε είναι ο Μάικ Μπατίστ. Ακόμα είναι άγνωστο το τι θα γίνει καθώς έχει αρκετές και πολύ καλές μάλιστα προτάσεις από ομάδες της υπόλοιπης Ευρώπης. Η πρόταση που του έχει γίνει από μεριάς τριφυλλιού είναι πολύ καλή,όμως στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει η Φενέρμπαχτσε και την εποχή που διανύουμε τα λεφτά που μπορούν να διαθέσουν οι Τούρκοι, είναι άπιαστα για τους "Πράσινους".


Ο Κώστας Καιμακόγλου από τη μεριά του έχει καλές προτάσεις από Τουρκία και Ρωσία. Παραμένει λογικά ο Περπέρογλου καθώς δεν τον δελέασε κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Κλείνοντας, ο Ίαν Βουγιούκας έχει αφήσει το παραθυράκι του Παναθηναικού ανοιχτό, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα δύσκολα θα αρνηθεί κάποια πρόταση από Ρωσία μεριά.                                                                                                                               

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.