Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουλίου 2012

Αγοράζει Πίντο!

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία με την Πόρτο για την αγορά του Πίντο. Τα επόμενα 24ώρα ο παίκτης στην Αθήνα!

Ο Αντρέ Πίντο τα έχει βρει σε όλα όπως και ο Παναθηναϊκός με τους "Δράκους" και ο παίκτης είναι με τα εισιτήρια στο χέρι για Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός συγκεκριμένα έκανε πρόταση στην Πόρτο για την αγορά του 70% του παίκτη έναντι 400.000 ευρώ, αυτό σημαίνει ότι αργότερα από πιθανή μεταπώληση του παίκτη το 30% των χρημάτων πάει στην Πόρτο. 


Επισήμως οι «δράκοι» ενημέρωσαν τον Παναθηναϊκό ότι δεν έστειλαν το απαντητικό mail με τις υπογραφές εξαιτίας του γεγονότος ότι χθες είχαν την επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας τους και άπαντες ήταν απασχολημένοι με θέματα που αφορούσαν το στήσιμο της ομάδας της νέας περιόδου. Εάν δεν υπάρξει δηλαδή κάποιο απρόοπτο, σήμερα αναμένεται να ανάψουν οριστικά το «πράσινο φως» και κατ' επέκταση ο Αντρέ Πίντο να πάρει την πρώτη πτήση και να αφιχθεί στη χώρα μας.
Να αγοραστούν και οι εναλλακτικές λύσεις 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πάντως έχει προειδοποιήσει τους ανθρώπους του ΠΑΟ ότι η Πόρτο μπορεί να καθυστερήσει 1-2 μέρες ακόμα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας και για αυτό η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και σε άλλες περιπτώσεις παικτών που έχουν σκιαγραφηθεί και αρμόζουν στο πλάνο του ώστε αν πάει κάτι στραβά με τον Πίντο να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.  
   

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.