Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουλίου 2012

Ξεκαθαρίζει του Κατσουράνη, Καραγκούνη και Σπυρόπουλου

Το θέμα ανανέωσης των συμβολαίων με τους Κατσουράνη,Καραγκούνη και Σπυρόπουλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα για τον ΠΑΟ. 


Το θέμα παραμονής του Κατσουράνη,Καραγκούνη και Σπυρόπουλου αναμένεται να κλείσει σήμερα αφού χθες ο ΠΑΟ δεν έλαβε απάντηση. Όσο αφορά στον Κατσουράνη θα έχουν συνάντηση με τον μανατζέρ του οι άνθρωποι του ΠΑΟ ώστε να συζητήσουν αλλά με τον Έλληνα μέσο να πρέπει να δεχτεί μεγάλη μείωση ώστε να παραμείνει. 


Στην περίπτωση του "Κάρα" τώρα ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού δεν έχει κανένα θέμα στο οικονομικό αλλά στον χρόνο συμμετοχής που θα παίρνει ώστε να αγωνίζεται. 


 Όσον αφορά τον Νίκο Σπυρόπουλο, ζητήθηκε μικρή παράταση από τον μάνατζέρ του και ο Παναθηναϊκός θα περιμένει μέχρι και αύριο την απάντηση του Έλληνα μπακ. Σε περίπτωση πάντως που η απάντηση του «Σπυρό» είναι αρνητική, τότε θα υπάρξουν κινήσεις για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Σήμερα επίσης αναμένεται να υπογράψει και τυπικά το νέο του συμβόλαιο ο Ζάν Αλέν Μπουμσόνγκ που τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό. 


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.