Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουνίου 2012

Πάτησε Πολωνία η Εθνική(Pics+Vid)

Στην Βαρσοβία πάτησε λίγο πριν τις 19:00 η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας , η οποία θα συμμετάσχει στην τελική φάση του EURO 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. 



Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η οποία αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 15:30, γνώρισε  αποθέωση κατά την άφιξή της στην πρωτεύουσα της Πολωνίας από τους Έλληνες που την περίμεναν στον αεροδρόμιο. Οι διεθνείς με τα Ελληνικά χρώματα και ο Φερνάντο Σάντος δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να φωτογραφίζονται με τους φιλάθλους σε όλη την διαδρομή μέχρι να επιβιβαστούν στο λεωφορείο της Εθνικής ομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι το λεωφορείο της αποστολής της Εθνικής μας ομάδας αναγράφει το σύνθημα «Γεννημένοι μαχητές».

Σημειώνεται ότι στην πρωτεύουσα της Πολωνίας και πιο συγκεκριμένα στο Εθνικό στάδιο της πόλης θα πραγματοποιηθούν οι δύο από τους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων (με Πολωνία – 8/6 και Ρωσία – 16/6)ενώ ο τρίτος αγώνας με την Τσεχία (12/6) θα διεξαχθεί στο Βρότσλαβ. Εκεί θα καταλήξει η αποστολή της Εθνικής, ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο του Λεγκιόνοβο, ο Φερνάντο Σάντος θα κάνει τις τελευταίες του αλχημείες.





Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.