Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Ιουνίου 2012

"Θέλω να μείνω"

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου εξέφρασε την επιθυμία της να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εφόσον δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα.


Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μανωλίνα Κωνσταντίνου στην "Πράσινη":

«Την Τετάρτη αφού δώσω ένα μάθημα που έχω στο Πανεπιστήμιο, θα πάω και εγώ στην Κύπρο για να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας με την Μαριώτα και τον προπονητή μας, Κώστα Καμπουρατζής. Στόχος μας είναι το Κάτω των 23 που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία. Ενώ πιο πριν θα συμμετάσχουμε και σε κάποια άλλα τουρνουά για να αποκτήσουμε ρυθμό».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Ευελπιστούμε για το καλύτερο δυνατό. Τα πράγματα είναι δύσκολα από οικονομικής άποψης, το γνωρίζουμε αυτό. Αν και ακόμη δεν μας έχουν ανακοινώσει κάτι. Ωστόσο ελπίζουμε ότι τα προβλήματα θα λυθούν για να φτιαχτεί ένα αξιόμαχο σύνολο για τη νέα σεζόν».

Για το τι θα κάνει η ίδια: «Έχω 1 συν 1 συμβόλαιο. Επιθυμία μου είναι να φτιάξει ο Παναθηναϊκός ομάδα προκειμένου να παραμείνω. Σε αυτή την ομάδα αξίζουν μόνο τα καλύτερα. Είναι κρίμα να χαραμιστεί οι προσπάθειες που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια»

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.