Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2012

Σε καλό δρόμο του Πετρόπουλου

Την Τετάρτη έγινε συνάντηση της διοίκησης με τον Αντώνη Πετρόπουλο και την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει τον Δεκέμβριο ή θα μείνει ελεύθερος με τον παίκτη να εμφανίζεται θετικός στο να παραμείνει στην Παιανία.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Παναθηναϊκού, Κώστας Ελευθεράκης είχε μια πρώτη επαφή την Τετάρτη το απόγευμα με τον Αντώνη Πετρόπουλο και την Παρασκευή θα υπάρξει νέο ραντεβού με την πλευρά του παίκτη παρουσία και του εκπροσώπου του για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο του Ελληνα επιθετικού με το «τριφύλλι» λήγει τον Γενάρη και επιθυμία του συλλόγου είναι ο «Πετρο-γκολ» να παραμείνει στην ομάδα. Η συζήτηση με τον Ελευθεράκη έγινε σε πρόσφορο έδαφος σε πρώτη φάση.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή σε μια συνάντηση στην οποία θα παραβρεθεί και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γιάννης Γλυκός. Στον Πετρόπουλο θα προταθεί επέκταση του συμβολαίου του για ενάμισι χρόνο.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.