Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Ιουνίου 2012

Γαλλική αποθέωση για Καρα

Tο έγκυρο γαλλικό περιοδικό "France Football" παρουσιάζει την πρόκριση της Ελλάδας στους "8" της διοργάνωσης με τον τίτλο "Η Ελλάδα πιστεύει πάντα στο Euro" κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το ευρώ.

Σε αυτό το κείμενο, γίνεται και ειδική αναφορά στον αρχηγό της ελληνικής ομάδας και μέσο του Παναθηναϊκού, Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τους Ρώσους.

"Η κίνηση είναι πολλές φορές χαζή, από συνήθεια. Όχι αυτή τη φορά. Κάθε φορά που φοράει τη φανέλα του και φιλάει το ελληνικό εθνόσημο, ο Γιώργος Καραγκούνης δεν ψάχνει τρόπο να γίνει αρεστός στους Έλληνες οπαδούς.

Στα μάτια του, μπορείς να διαβάσεις το πάθος, την ευτυχία και, σε μερικά σημεία, την τρέλα κάποιου που περνάει ξεχωριστές στιγμές. Ο αρχηγός είναι σε απευθείας επικοινωνία με τους 5.000 Έλληνες που βρίσκονται στην Βαρσοβία." αναφέρει μεταξύ άλλων το "France Football" για τον Γιώργο Καραγκούνη.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.