Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Ιουνίου 2012

Φαβορί ο Καζάζης

Φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού είναι ο Στέλιος Καζάζης, με τον έμπειρο τεχνικό να είναι πρώτος στη λίστα του προέδρου του ΤΑΑ, Χρόνη Ακριτίδη!

Σε… δοκιμασμένη συνταγή θέλει να πάει ο Παναθηναϊκός, αναφορικά με τον άνθρωπο που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της δημιουργίας μιας ομάδας με παρόν αλλά και μέλλον. Έτσι λοιπόν, μόνο εντύπωση δεν προκαλεί η απόφαση του προέδρου του ΤΑΑ, Χρόνη Ακριτίδη, να στραφεί στη λύση του Στέλιου Καζάζη…

Ο έμπειρος προπονητής, που έχει καθίσει ξανά άλλες δυο φορές στο παρελθόν στην άκρη του «πράσινου» πάγκου, γνωρίζει… πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα και είναι λογικό να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας! Άλλωστε, διαθέτει τα προσόντα για να αξιοποιήσει το υλικό που θα έχει στην διάθεσή του.

Βέβαια, για να συνεργαστούν οι δυο πλευρές, θα πρέπει να διευθετηθούν και κάποιες οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπο του Καζάζη, ο οποίος έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για να συζητήσουν και για κάποιες περιπτώσεις αθλητών, σε περίπτωση που προχωρήσει η συνεργασία τους!

Άλλα ονόματα που «παίζουν» για την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» είναι αυτά του Γιάννη Λαϊου, του Νίκου Νεοφύτου και του Σωτήρη Δρίκου.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.