Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Ιουνίου 2012

Γιώργαρε μείνε μαζί μας

Η διοίκηση του ΠΑΟ θέλει να κρατήσει τον Γιώργο Καραγκούνη στο ρόστερ της ομάδας κάθως τον θεωρεί έναν παίκτη κλειδί και την ψυχή της.


Το συμβόλαιο του "Τυπάρα" λήγει σε λίγες μέρες αλλά η διοίκηση θέλει να κρατήσει την σημαία στον ιστό της. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά καθώς και τα μηνύματα προς τον αρχηγό του ΠΑΟ, αφού η διοίκηση θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε να παραμείνει στην ομάδα ο 35χρόνος μέσος. 


Η εισήγηση του Φερέιρα είναι θετική καθώς πιστεύει ότι για τους νέους παίκτες ένας ηγέτης σαν τον Καραγκούνη μέσα στην ομάδα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. 


Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραγκούνης θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟ αφού τον έχει μέσα στην καρδιά του αλλά επιζητά τον απαραίτητο σεβασμό και πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα αφού φέτος δεν πήρε όσες ευκαιρίες άξιζε. Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα αφού ο Τυπάρας ποτέ δεν έκανε κάτι λόγο χρημάτων. Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο τελειωμένος απέδειξε ότι δεν είναι με τις εμφανίσεις του στο Euro, την κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση. 


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.