Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιουνίου 2012

Θέλει πάλι Σαλπιγγίδη!

O Παναθηναικός θέλει να αποκτήσει ξανά τον Σαλπιγγίδη και για αυτό παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» έχουν συλλέξει πληροφορίες για την περίπτωσή του και ευελπιστούν πως το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ είναι πιθανό να λυθεί σύντομα. Ο Δικέφαλος οφείλει 650.000 ευρώ στον παίκτη, και αυτό το ποσό είναι μόνο από το συμβόλαιό του για την φετινή σεζόν (800.000 ευρώ).
Είναι γεγονός πως το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού είναι λίγο ακριβό για τα στάνταρ του ΠΑΟΚ.Οι Θεσσαλονικείς θα προτιμούσαν μία πιθανή πώληση του Σαλπιγγίδη στο εξωτερικό όμως ο παίκτης δεν είναι θετικός για να φύγει.
Έτσι αυτό που περιμένουν στον Παναθηναϊκό είναι αν τελικά ο Σάλπι μείνει ελεύθερος, να επέμβουν και να αποκτήσουν ξανά.Μάλιστα, πολλοί λένε πως λόγω της σχέσης του με τον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να χαρίσει στον σύλλογο τα 650.000 ευρώ που του οφείλει ώστε να μείνει ελεύθερος. Ωστόσο, τα χρήματα είναι πολλά για την εποχή και κανείς δε μπορεί να προβλέψει μια τέτοια αντίδραση.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.