Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Ιουνίου 2012

Το σκέφτεται...

… και το ξανασκέφτεται όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο να αναλάβει τις τύχες του Εξάστερου ο "Σάρας". Μπορεί ο Λιθουανός να βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα αναλάβει τεχνικός του Παναθηναϊκού ή όχι, στο πράσινο στρατόπεδο, όμως, φαίνεται να υπάρχει αισιοδοξία.

Μάλιστα, η αισιοδοξία των ανθρώπων του Εξάστερου μετουσιώνεται σε αναμονή, καθώς αυτή την περίοδο δεν εξετάζεται καμία άλλη περίπτωση υποψήφιου προπονητή. Πληροφορίες που φτάνουν στην χώρα μας από το Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής αναφέρουν, ότι ο "Σάρας" έχει αρχίσει και κοιτάζει το ενδεχόμενο της έναρξης της προπονητικής του καριέρας με διαφορετικό μάτι, ενώ είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι δεν είναι τόσο αρνητικός.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού πιστεύουν ότι το σήριαλ που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα παίρνει θετική τροπή αφού ο "Σάρας" έχει αρχίζει και αλλάζει στάση, με αποτέλεσμα να καταλήξει κάποια στιγμή στο "ναι".

 Ένα επιπλέον συν στην υπόθεση Γιασικεβίτσιους είναι και η δεδομένη επιθυμία του Λιθουανού να παραμείνει στην Ελλάδα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Από την στιγμή που ολοκληρωθεί και η απόκτηση προπονητή, αναμένεται να πάρουν σειρά κι άλλα σημαντικά θέματα. Αυτό που προέχει είναι οι παραμονή των Μπατίστ, Βουγιούκα, Καϊμακόγλου και Περπέρογλου, ενώ θα ενεργοποιηθούν οι προφορικές συμφωνίες με τους Μπράμο και Ντρου Νίκολας.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.