Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Ιουνίου 2012

Επειγόντως αριστερό μπακ

Μετά από 4,5 χρόνια ο Νίκος Σπυρόπουλος αποτελεί παρελθόν για το τριφύλλι. 

Ο διεθνής αμυντικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΠΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του για 2 χρόνια με ετήσιες απολαβές 200 χιλιάδες ευρώ και πλέον οι "πράσινοι" τρέχουν για να βρουν αριστερό μπακ μέχρι τη Δευτέρα οπότε και ξεκινά η προετοιμασία.

Στη λίστα βρίσκονται ο Βραζιλιάνος Εντιμάρ που αγωνιζόταν στην Ξάνθη ως δανεικός από την ρουμανική Κλουζ και ο Γκανέζος Ντάβιντ Άντι που έπαιξε στον Παναιτωλικό ως δανεικός από την Πόρτο. Ασφαλώς αρέσει και ο Γιώργος Τζαβέλλας αλλά η περίπτωση του Έλληνα μπακ της Αιντραχτ Φρανκφούρτης δεν είναι εφικτή για οικονομικούς λόγους.

Μάλιστα την Πέμπτη θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο αριστερός μπακ της ομάδας νέων του Παναθηναϊκού, Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος θα λογίζεται ως εναλλακτική λύση στην πρώτη ομάδα για τη νέα σεζόν, ενώ θα ανέβει στην πρώτη ομάδα και ο κεντρικός μέσος, Xρήστος Δώνης, γιος του Γιώργου Δώνη.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.