Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Απριλίου 2012

Ομπράντοβιτς: "Κάποιοι δεν έχουν διάθεση"

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 κόντρα στον Άρη και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός, ωστόσο και πάλι δεν έμεινε ευχαριστημένος με τη... μη διάθεση κάποιων παικτών.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την είσοδό τους στους ημιτελικούς. Προετοιμαστήκαμε πολύ σοβαρά αναλύοντας το πρώτο παιχνίδι, όπου ο Άρης ήταν πολύ καλός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη δουλειά και την αφοσίωση που έδειξε στον Άρη. Θέλω να πω και γω ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες η δουλειά του προπονητή ήταν πολύ σημαντική. Έπαιξε με νέους παίκτες και αξίζουν συγχαρητήρια και γι' αυτό».

Εν συνεχεία ο Ζοτς χωρίς να μασήσει τα λόγια του ανέφερε ότι περιμένει περισσότερα από αρκετούς παίκτες του. «Κάποιοι παίκτες πρέπει να παίξουν πολύ καλύτερα. Πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ' ότι είμαστε τώρα. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι εμφανές ότι παίζουν με ενθουσιασμό και άλλοι όχι».

Από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου σημείωσε: «Ήρθαμε με σκοπό να κάνουμε το 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ ομαδικοί, το αλλάξαμε στο δεύτερο και πήραμε εύκολα τη νίκη. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.