Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Μαρτίου 2012

Βγενόπουλος: "Κράτα ένα μέρος για να πληρώσεις"

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε από τον Δημήτρη Γόντικα, να χρησιμοποιήσει ένα ποσό από τα 1.7 που έδωσε ο πρώτος για την ΑΜΚ, προκειμένου να τακτοποιήσει τις οφειλές προς τους παίκτες και η απάντηση του πρώην προέδρου πως "τώρα είναι αργά", καθώς δεν υπάρχει κάποιος που θα πάρει την ευθύνη υπογραφής για αυτά τα χρήματα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sentragoal:

"«Δημήτρη, κράτα ένα μέρος από τα χρήματα που έχω καταθέσει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να καλύψει τις οφειλές προς τους παίκτες»...

Τα παραπάνω λόγια βγήκαν από το στόμα του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον Δημήτρη Γόντικα με την πρωτοβουλία που ανέλαβε την ύστατη ώρα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το μείζον ζήτημα των οφειλών ενόψει της ενημέρωσης προς την UEFA την Παρασκευή και με την απειλή του ενός χρόνου αποκλεισμού να είναι ορατή για τους «πράσινους»!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενημέρωσε τον Δημήτρη Γόντικα πως δεν θα αποσύρει το σύνολο του ποσού που κατέθεσε (1,7 εκατ. ευρώ) και πως ο παραιτηθείς πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ μπορεί να τα αξιοποιήσει για να καλύψει μέρος των οφειλών.

«Με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως, γιατί δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να υπογράψει για αυτά τα χρήματα» ήταν η απάντηση που πήρε ο Ανδρέας Βγενόπουλος από τον Δημήτρη Γόντικα, κάτι που βεβαίως φανερώνει και το μέγεθος του αδιεξόδου στο οποίο αυτή τη στιγμή έχει περιέλθει η «πράσινη» ΠΑΕ".

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.