Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαρτίου 2012

Σωτήρης Νίνης: Ένα φαινόμενο στην Πάρμα

Την αποθέωση γνωρίζει ο Σωτήρης Νίνης από ιταλική ιστοσελίδα, με αφορμή την μεταγραφή του άσου του Παναθηναϊκού στην Πάρμα, χαρακτηρίζοντάς τον... φαινόμενο!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com», κάνει ένα στον παίκτη άσο του Παναθηναϊκού, με αφορμή τη μετακίνησή του στην Πάρμα.

Στο αφιέρωμα, αναφέρεται πως ο Νίνης ξεκίνησε στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» το 2003, ενώ έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα στις 7 Ιανουαρίου του 2007, πριν καν «κλείσει» τα 17 του χρόνια.

Επιπλέον η ιστοσελίδα τονίζει πως στο παρελθόν ο Σωτήρης Νίνης έχει απασχολήσει και άλλες ομάδας όπως η Μίλαν, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Σεβίλλη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, παραθέτει και τη δήλωση του προέδρου της Πάρμα, Τομάσο Τζιράρντι ο οποίος ανέφερε: «Τον έχουμε αποκτήσει! Είναι ένας από τους καλύτερους νέους παίκτες στην Ευρώπη και είμαστε περήφανοι που επέλεξε εμάς, μιας και το συμβόλαιό του έληγε και μπορούσε να βρει καλύτερες ομάδες. Τελικά όμως επέλεξε την Πάρμα. Μην ξεχνάτε πως έπαιξε στο Μουντιάλ και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Ευρώπης».


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.