Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

3000 SMS!

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου για την καμπάνια με τα μηνύματα μπορεί την παράσταση να έκλεψε με την παρουσία του και την προσφορά του ο Τζιμπρίλ Σισέ, ωστόσο το θέμα ήταν και παραμένει η οικονομική σωτηρία του Ερασιτέχνη.

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση
Μια σωτηρία που ο κόσμος μπορεί να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό, τόσο με τα sms, όσο και με τις άλλες προωθητικές ενέργειες με κυριότερη αυτή της εγγραφής μελών.
Όσον αφορά τα μηνύματα χθες πρώτη μέρα της καμπάνιας όσοι έστειλα την λέξη ΠΑΟ στο 54242 ξεπέρασαν τους 3.000. Ένας ικανοποιητικός αριθμός που μπορεί και πρέπει να γίνει ακόμα μεγαλύτερος.


Ζητούν την ενίσχυση οι αθλητές


Αξίζει να αναφέρουμε πως οι περισσότεροι αθλητές του Ερασιτέχνη σε όλα τα τμήματα είχαν μηνύματα σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που έχουν, με τα οποία ζητούσαν από τον κόσμο να στείλει «ΠΑΟ» στο 54242. Μια βοήθεια που μπορεί να την δώσει ο κόσμος, προκειμένου να βοηθήσει τον σύλλογο που αγαπάει για να βγει από την οικονομική κρίση.


«Δεν επαιτούμε»


Βέβαια μετά από αυτή την ενέργεια και καμπάνια υπήρξαν και κάποιοι κακοπροαίρετοι που έκαναν υπερβολική κριτική. Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Ρισβάς μιλώντας στο novasΣΠΟΡ FM, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ΑΟ δεν επαιτεί αλλά ζητάει την βοήθεια του κόσμου για να ξεφύγει από την κρίση. Μάλιστα έκανε λόγο για ανθρώπους με διαταραγμένη ψυχική υγεία που σίγουρα δεν είναι παναθηναϊκοί, σχολιάζοντας τα όσα αρνητικά είχαν ειπωθεί
leoforos