Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Με το μυαλό σε Μάριτς και... Μπάρτσα!

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει αύριο για τη Θεσσαλονίκη, όπου την Παρασκευή (8μ.μ.) θα αντιμετωπίσει τον Άρη, λίγα 24ωρα πριν ξαναμπεί στο αεροπλάνο για Βαρκελώνη. Ομπράντοβιτς και Τσαρτσαρής είπαν τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι».

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση



Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε στο esake.gr για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Α1 και τόνισε πως «είναι ακόμη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Και ιδιαίτερο. Αφενός γιατί πριν από λίγο καιρό είχαμε αγωνιστεί στο Αλεξάνδρειο κι είχαμε ηττηθεί για το δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αφετέρου γιατί προηγείται της σειράς των αγώνων απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Προετοιμαζόμαστε για έναν αγώνα δύσκολο, απέναντι σε μια καλή ομάδα η οποία επιπλέον έχει αλλάξει προπονητή, αλλά και κάποια πρόσωπα στο ρόστερ της. Είναι στοιχεία που πάντα δίνουν ένα έξτρα κίνητρο, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης».


Από την πλευρά του ο «Τσάρτσα», επίσης μιλώντας στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, είπε πως «αντιμετωπίζουμε τον Άρη κι όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για μια καλή ομάδα, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Η ήττα στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας είναι κάτι που δεν έχουμε ξεχάσει και μας βοηθά να παρουσιαστούμε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση. Ο αγώνας έχει σημασία για εμάς και βαθμολογικά για το πρωτάθλημα, αλλά κι εν όψει της συνέχειας, καθώς είναι ο τελευταίος που θα δώσουμε πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Ευρωλίγκας. Δεδομένο είναι ότι πρέπει να μπούμε δυνατά στο παρκέ και να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος του αγώνα».


Στο Αλεξάνδρειο ο Παναθηναϊκός φαντάζει πιθανό να έχει έπειτα από αρκετό καιρό στη διάθεσή του τον Άλεκς Μάριτς. Ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται μήνες εκτός δράσης, αλλά εδώ και δέκα ημέρες παίρνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.
gazzetta