Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

16 Μαρτίου 2011

Τον γύρο του κόσμου κάνει η κόντρα Σισέ-Μαρινάκη

Τεράστια εντύπωση έχει προκαλέσει στα διεθνή ΜΜΕ η κόντρα που βρίσκονται, από τον αγώνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μετά, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Τζιμπρίλ Σισέ. 

Βοήθησε κι εσύ να γίνουμε "newspao.gr", κάνοντας κλικ στην παρακάτω διαφήμιση
Ο «πόλεμος» του προέδρου του Ολυμπιακού με τον Γάλλο σταρ συνεχίζει να κάνει τον γύρο του κόσμου…


Η ιστοσελίδα της Ακτής Ελεφαντοστού «fif-ci.com» τονίζει… «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε γνωστό ότι έκανε μήνυση στον Τζιμπρίλ Σισέ για δυσφήμιση. Η διαφορά μεταξύ των δύο αντρών χρονολογείται μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τα όσα είχαν γίνει, όπου ο Γάλλος είχε πει μεταξύ άλλων ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος».


Από την μεριά του το γαλλικό «sport24» τονίζει: «Ο Ολυμπιακός στην επίθεση για τον Σισέ. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει μια δίκη εναντίον του Γάλλου κατηγορώντας τον για δυσφήμιση».


Το «AFP» αναφέρει: «Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε αγωγή κατά του Τζιμπρίλ Σισέ, την Τρίτη για συκοφαντία και δυσφήμηση».


Η ιστοσελίδα της Ολλανδίας «elfvoetbal» λέει… «Ο Σισέ θα είναι εντάξει στο μέλλον με τον Μαρινάκη ; Μάλλον όχι! Ο Σισέ πριν από λίγες εβδομάδες έκανε γνωστό ότι θα πάει στα δικαστήρια τον Μαρινάκη, αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε μήνυση στον Γάλλο».


Στο ίδιο μήκος κύματος και η «nordlittoral»… « Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Πειραιώς Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε αγωγή για δυσφήμιση στον Τζιμπρίλ Σισέ».


Η ιστοσελίδα της Ινδονησίας «bola.net» προσθέτει: «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έκανε μήνυση στον Σισέ. Ο Μαρινάκης κατέθεσε αγωγή στον Γάλλο παίκτη κατηγορώντας τον για συκοφαντία και δυσφήμηση».


«Καταγγελίες εναντίον του Σισέ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα καταθέσει μήνυση στον Γάλο», είναι το σχόλιο του «sofoot».