Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαρτίου 2012

Προσγειωμένοι στην Μακάμπι!

Ο παίκτης της Μακάμπι Ρίτσαρντ Χέντριξ, αποθέωσε τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως το Τριφύλλι είναι μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χέντριξ: "Νιώθω ανακουφισμένος και χαίρομαι για το καλάθι που πέτυχα στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ξέραμε πως θα επιστρέψουν στον αγώνα. Ήμασταν τυχεροί που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απόψε, αλλά η δουλειά μας δεν τελείωσε. Ήδη κοιτάμε τον αγώνα της Πέμπτης. Η πρόκριση στο Final 4 ήταν από την αρχή της σεζόν ο στόχος μας, αλλά δεν βλέπουμε ακόμη τόσο μακριά. Έχουμε σε δύο μέρες ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι".

Ο παίκτης της Μακάμπι Κιθ Λάνγκφορντ, δήλωσε για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, πως ακόμα δεν έχει καταφέρει τίποτα η ομάδα του.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λάνγκφορντ: "Ήταν απλώς ένα ακόμη βήμα προς το στόχο μας. Δεν έχουμε ακόμη καταφέρει τίποτα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε, αλλά ήδη σκέφτομαι τον αγώνα της Πέμπτης. Πρόκειται για μία μεγάλη μονομαχία ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες που έχουν το χαρακτήρα πρωταθλητή στο αίμα τους. Μετά την ήττα μας στην Αθήνα έχουμε επιστρέψει με αξιοθαύμαστο τρόπο, ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας και στα δύο παιχνίδια που ακολούθησαν δείξαμε τον καλό μας εαυτό. Είμαστε έτοιμοι για πολλά περισσότερα".

Δηλώσεις έκανε και ο Ντέβιν Σμιθ ο οποίος υπογράμμισε πως αυτό που πρέπει να κάνει η Μακάμπι, είναι να διατηρήσει την απόδοσή της σε υψηλά επίπεδα, καθώς πιστεύει πως έτσι η ομάδα δεν έχει ταβάνι.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σμιθ: "Δεν είμαι ο μόνος που "μίλησε" σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, καθώς κερδίσαμε κι ένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του ένα παιχνίδι. Δεν ήμουν νευρικός σε κανένα σημείο του αγώνα, αλλά στο τέλος ανησύχησα μετά από κάποια κρίσιμα σουτ που χάσαμε και βλέποντας τον Παναθηναϊκό να πλησιάζει. Πίστευα όμως εξ αρχής πως θα κερδίζαμε. Όλοι δουλεύουν για το καλό της ομάδας, όλοι ήταν συγκεντρωμένοι και ήθελαν να αποδείξουν την αξία τους.

Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά τώρα που τα παιχνίδια είναι καθοριστικά παρουσιάζουμε το πρόσωπο που πρέπει. Όλοι είμαστε έτοιμοι κι αυτό έφερε την επιτυχία στα δύο τελευταία παιχνίδια για μας. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων, πιθανότατα η πιο ενδιαφέρουσα γιατί τίθενται αντιμέτωπες δύο μεγάλες ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα και πιστεύω πως έτσι αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι".




Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.